1 de març 2008

"Sam Belluga" Moles del Don

Avui anem amb l'Oscar a Ports de Beseit, els motius del nostre desterrament de l'estimat Montsec són dos. Per començar ja és hora que canviem una mica de roca i tal i qual, és a dir que sempre escalem el mateix estil de vies i roca, i com diuen els savis "en la vairedad esta el gusto", l'altre motiu és un motiu social, ja fa dies en Kletterer em va dir que havien quedat tota la penya que més o menys fem blog, PERÒ NO ÉS UNA TROBADA, NOOOOO! :-) , bueno que hem va molar la idea de posar cara a la gent que llegeixo el blog, així que l'hi vaig proposar a l'Oscar i cap avall.

Arrivem a Horta de Sant Joan cap alla a les 8:30 i no tarden en presentar-se al bar en Kletterer, la Raquel, la Lu en Llorenç i la Marianne, presentacions de rigor i cap els estrets. Nosaltres no tenim res pensat, siguem sincers no tenim ni ressenyes tret del llibre de les 100 mejores... així que li pregunto al Kletterer tiu que ens recomanes? , "la Sam Belluga Manel no s'espera menys de vosaltres", cullons quina profunditat la veritat és que ja la tenia a la llista però així de cop doncs bueno....

La ressenya és fàcil fem una foto a la pàgina del llibre i al ataque.



La sort hem deixa fer el llarg del diedre així que l'Oscar es xupa el quartillo expo del primer. La via és tipical Ballart, és a dir que pels cobards com jo a lo fàcil passes po, perque el master no fotia seguros suposo fins que no els portava per corbata i en canvi lo difícil doncs vas fent.



El llarg estrella és el segon el del diedre llogicament la via esta pensada per fer aquest diedre, nosaltres després vam sortir per una variant equipada de 6a que surt de la segona reunió tot recta sense perdua.



Mentrestan al costat i tenim la Raquel, la Lu i en Llorenç a la "pasión por la birra".



La jornada acaba amb unes birretes i comentant la jugada amb la resta. En definitiva un dia on no hem escalat molts metres però que ha estat interessant i curios posar cara als bloggers.
Una menció especial al Llorenç que gràcies a ell i el seu teleobjectiu ke te cagas podem gaudir d'aquestes fotos.

5 comentaris:

lux ha dit...

Eii Saumi!!

guaii de la trobada ;-)))

Molt xula també la nostra foto!

fins la propera!!!

Raquel ha dit...

Així no va ser coincidència trobar-nos allí? Je, je... ara nosaltres també t'hem posat cara!! I hem conegut a l'Oscar, tot un personatge... d'aquest que t'estimulen la musculatura del somriure!!

A veure quan tornem a coincidir tots plegats, que va estar moooolt bé!!

Llorenç ha dit...

Ep!!! quines fotos mes guapes!!!je je je!!!!

Espero que us agradessin!
Tinc moltes ganes de fer-la aquesta..sempre me l'he mirat però em fa molt respecte....serà qüestió de posar-hi morro!

llestima que no us puguessiu quedar el dissabte a la nit! va estar prou be!!!

fins una altra!

saumi ha dit...

Lu: pos si que va estar bé si la trobada llastima del dia que va ser una mica lletjot i no hi va haver cap valent que es banyes al riu jeje.
Raquel: doncs no va ser coincidencia ja dic el kletter ho va comentar i sempre ens costa una mica baixar cap aquí baix així que vam tenir l'escusa perfecte
Llorenç: molt bones les fotuuuus no se pas qui les va fer :-p pero ha de tenir un megazoom que te cagas. La via ja ho saps tiu bon joc de friends forces cintes que el llarg és llarg no sigui cas que s'acabin com l'hi passa amb algú... :-) i ja esta. Fins aviat

Unknown ha dit...

Com s'ha-ta-ballugava!! Tio neeenng!!