25 de març 2008

"Rea Silvia", cita obligada a Santa Anna

He quedat amb el Txakal, després del paron de Setmana Santa en el que apart d'un parell de dies de friki no he fet l'ou, a veure si reenganxem aquest home a les verticalitats, que ultimament amb això dels Raids només que si corra que si bici. Total que teniem ganes de pujar més de trenta metres de terra i una de les cites obligades de Santa Anna és aquesta via.
La Rea Silvia és una d'aquelles vies que hi portaries algu que vol provar això de la via llarga, tot i que no té un equipament de caire esportiu, la seva escassa dificultat et permet fer-la només amb cintes, però hem de tenir present que esta equipada amb espits així que els que la van obrir no "picaven" envà, sino només "al pas".
La ressenya que penjo l'he robada de la pàgina de Vertex, la via la vam fer en dos llarguets el primer fins a la segona reunió i el segon fins dalt, si ho feu així per aquest ultim preneu força cintes i vigileu una mica el fregament.


En total una hora trenta cotxe cotxe com diuen els bons, després a fotre una miqueta de friki que això de Santa Anna és com una segona residència.
En definitiva una via força distreta, ràpida i disfrutona del tot recomanable.