5 de març 2008

Bikini, Serrat dels Monjos

Avui Catalunya es troba sota un temporal de vent i neu, ja fa temps haviem parlat amb el Maño d'anar a la Pilastra dels Voltors, però bé sense comentaris, només us diré que a Ager hi ha ben bé 5 cm de neu, així que canvi de plans. L'hi proposo al Maño d'anar a la cara sur de Montserrat, no l'hi costa gaire dir que sí, ja que li comento que el serrat dels monjos a l'hivern és com un forn solar i que en principi no ens hauria de tocar l'aire.
Anem a fer la Bikini, és de les que queden pendents. He de dir que em vaig deixar la camara de fer fotos, cosa que farà aquest post una mica soso. Deixo la ressenya gentilesa (de fet l'he robada)de ressenya.net

La via coses del destí torna ha ser del Ballart i com ja vaig comentar és sinonim d'equipament "al pas" com diuen els old school.
El primer llarg de 6a+ és plaquero montserrati molt xulo i força fi, així el Maño es va ficant a to amb això de les plaques montserratines ja que el segon llarg que li tocara a ell doncs també et fa aplicar força, compte amb la caigudeta que tens a la repisa. El tercer llarg és el que en dic jo un llarg de circumstancies, és a dir la via busca el diedre de sortida que és una passada, però es troba amb una merda de diedrillo tipus gravera així que passa per on pot, de fet és fàcil però la roca perque enganyar-nos és dolenta i si et saltes un espit que no vaig veure doncs llavors la cosa es posa interessant i tot :-( , és el que en diu el Maño una mica xatarrada. El llarg estrella és el quart, realment guapo té uns passets de placa de 6b fins que pilles una fisura i ja pots començar a manxar, com a curiositat algú si va deixar un camalot blau, el qual ja es pot considerar seguro de progressio.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei nano, no m'enrecordo que hi hagués un pas de 6b. Recordo un passet una mica túning en un diedret-bavaresat amb una sortideta d'un spit i encabat ja està. Una placa de 6b?? No la recordo pas. Il·lustram!

saumi ha dit...

T'il·lustrarem cantamenyanes :-) la que tu has fet és la Picnin :-p .
Aquesta ves-la ha fer que el diedre de dalt és dels que t'agraden