1 de maig 2008

Postmortem, Roca Regina

Avui toca apretar de veritat ahir ja vam fer la Lleida a Vilanova en plan relax, aném amb el Maño a Roca Regina volem fer la Postmortem.L'aproximació és rapidissima.
No vaig portar camara de fotos penjo la ressenya gentilesa de l'Albert Castellet.

El primer llarg és una bavaressa que te cagas amb el 6a, la roca d'aquest llarg no és precissament el seu plat fort, aquí ens va ser util l'alien groc i vermell que tot i ser una via equipada sempre porto per si a cas.
El segon és de 6c però cagati per encadenar-lo és difíl i sostingut, després de guarades varies arrivem a la reunió encara amb una mica de dignitat.
Ara en bé un de V+ que ja es prou entretingudet l'equipament en tota la via és el que en dic una liquidació de ferreteria, hi ha xapes de tots els tipus.
Le següent 6c és del pal del primer potser no tant sostingut aquest amb un elegant A0 i un repòs ens en sortim, fins aquí la via és molt bona ens ho estem passat de conya tot i que la trobo una mica més dura del que hem pensava. El proxim 6b és perfectament encadenable, desplomat curt però molt intens, a mi els tres dies d'escalada consecutius ja empassen factura.
El llarg de 6a+ de placa tècnica és molt guapo, és un tipus de llarg que m'agrada surto motivat però tocat del llarg anterior, estic un parell de vegades apunt de caure, al final ho salvem i encadenem, menys mal.
Ara ens queden dos llargs de V/V+ que són la guinda, molt però molt guapos sobretot l'ultim. No us penseu que la via afluixa,l'ultim llarg és per rematar.
En definitiva una via equipada molt però que molt bona, amb el toc picant de la paret on és, això no és bagasses, i pel meu gust el grau una mica colladet però soportable.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Iban Bessa ha dit...

eii
molt bona via! pel meu gust aquesta i la promio són les dues millors vies que he fet a regina, però aquesta guanya per golejada.
salut i a tibar!!!