7 de febr. 2008

"Punki Reagge Party" La mussara.

Quin descobriment això de la mussara, fa un parell de setmanes vam anar amb l'Oscar a fer la Rif i la Hercules Incuarteable, cuions quines veis més bones, curtes però intenses. Dilluns vaig quedar amb en Kletterer, un autèntic fanàtic autòcton de la zona. Que fem Kletterer? La punki reage party és una de les guapes de la zona, contesta; doncs venga.
Anavem pujant amb el cotxe i cuions quin vent noi, deixem el cotxe i..., vent i més vent, que fem?, en kletterer autòcton com és, proposa que aném fins a peu de via perquè aquests racons de la mussara a vegades "enganyen" amb la orientació. Sorpresa a peu de via calma anticiclònica i solet; al ataque!.
Comença en kletterer amb un V+, més un flanqueig llarg llarg de 6a que t'escalfes a un ritme acollonant.


En Kletterer "escalfant" al primer llarg


El segon llarg és una fisura de 6a on només hi ha el parabolt que hi ha al costat de la reunió, que "només" serveix per evitar el factor 2, realment un llarg gaupo de debò. Els altres dos no estan malament del tot, sobretot les sortidetes entretingudes que tens en lliure, després dels "viciosos" Ae.

Sembla que desploma no?, 4rt llarg
En definitiva una molt bona via mussara 100%, i un sector l'Itaca on en la meva opinió podem anar-hi en plan friki, i acabar amb la típica: "metele tu que a mi me da la risa".

2 comentaris:

Unknown ha dit...

"metele tu que a mi me da la risa", això es frase del nivell de la "manolete". Apa, bou!!

saumi ha dit...

Hombre tiuuuu frases de nivel per moments "vibrantes"