7 de febr. 2008

Esperó Sopes 6b/A1 Classica a Santa Anna

La meva primera piada al blog no podia ser menys, va dedicada a un company de Tamarite de Llitera, en Cote, l'autor en solitari d'aquesta via i de la qual llogicament i degut a la poca freqüentació de vies llargues a Santa Anna, no coneixia repetició. Resulta que el passat dijous dia 31 de Gener hi havia ganes però no company, amb això que eren la una i mitja de la tarda i dic venga preparo algo per dinar i al ataque.
Santa Anna esta a 5 minutets en cotxe desde casa així que a les 14:30 estava a peu de via buscant un arbre per fer la R0. Tot armat amb el soloist, aliens, friends fins al 2 i tasconets com de costum. Una vegada ofegats i reprimits els dubtes d'ultima hora comença la festa.
El primer llarg es V+ amb dos espits per assegurar les plaques, la resta al gust. El segon llarg ja es una altra historia va a l'esquerra a buscar un diedre de 6b que es pot resoldre amb uns tres passos d'A1, després segueix una petita zona de blocs i finalment pas de placa i fisura fins a la reunió, quina passada de llarg.

Aquí tenim el diedre del segon llarg

Pel que fa al tercer altre vegada tornem al V+ fins al cim.


En total han estat 2 hores i mitja d'escalada per un total de 6 llargs escalats sobre una roca realment bona Aquí us deixo la ressenya per si algún dia us perdeu per aquestes contrades. Podeu trobar-ne moltes més al Bar Parador Castillonroy.