24 de nov. 2008

Antiparkes, Sant Gervàs.

L'altre dia vam decidir amb el Txakal d'anar a fer aquesta tan recomanada via a la Serra de San Gervàs. Motivats una mica pel fet de que ja comencen les prohibicions anuals que afecten aquesta magnifica paret.
El fet és que el dissabte ens plantem al parking a les 11 del mati al de dalt, tot i que no anavem amb 4x4 la furgo del Txakal va fotre el callo. L'excursió fins a peu de via ja és prou entretinguda, acompanyada sempre per unes magnifiques vistes de la toba de neu que hi ha al piri.
Arrivem a peu de via, sorpresa hi ha una cordada a la via, es tracta de l'Armand Ballart que va de cordada amb una noia vasca. Ens fiquem a la cua i tirem darrera seu, la via és guapa els Ae allarguen una mica, així que si hi aneu porteu els estreps, nosaltres en portevem un per cada un i és suficient.
A partir del segon llarg la via es pot fer ja en lliure, sortint una dificultat de 6b, l'escalada és de placa tècnica i no sempre la línia d'escalada segueix la línia de parabolts, com deia l'Armand "te tienes que menear", la roca és excel·lent, sento no tenir fotos però es que encara no tenia la camara.
En general una molt bona activitat que convina l'excursionisme i l'escalada.

10 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona Saumi, llàstima de fotos, segur que devien de ser xules.

Anònim ha dit...

Sou uns monstres, ja em va dir lo Roger que us va veure a can Cirera.

Anònim ha dit...

Per cert, l'Armand portava bambes?

Anònim ha dit...

Per cert, l'Armand portava bambes?

Anònim ha dit...

Per cert, l'Armand portava bambes?

Anònim ha dit...

Per cert, l'Armand portava bambes?

marc ha dit...

Aqueta la tenim pendent!
Unes preguntetes de logistica:
quan hi poseu de pista (amb cotxe)?
i per a l' aproximació i el retorn?
Es per a veure si hi anem en el dia.
Felicitats per la via.
Gràcies i a tibar-li

Xavi ha dit...

Guapa via i millor lloc, tranquilitat garantida. Plaques fantàstiques, llàstima del primer llarg que no sortís en lliue.
Adéu

saumi ha dit...

Mingo: si tiu llastima de les fotus ja veus, el dia era de cullons i la paret semblava un forn solar, ni ha una de tots quatre fent el vermutet al cotxe pero me l'han d'enviar.

Anonim: si tiu vam trobar-lo a cal cirera a veure si quedem que m'han dit que estas una mica parat.

Marc: ara si que em mates pero diria que ben bé una hora, entre que no sabiem on anavem i tot + o -. L'aproximació conta entre hora i hora trenta i pel retorn 1 hora com a molt. Home ara em sembla que encar si pot anar aquest cap de setmana nosaltres vam començar a escalar a les 12:30 i 13:00 la via es ràpida són quatre llargs de + o - 50 metres.

Xavi: si tiu la via i l'entorn inmillorables, només el que comentes del primer llarg, però la pedalada s'ho val.

marc ha dit...

gràcies, pero em sembla que ho deixarem per a la propera temporada. Em pensava que les restriccions començaven al gener...
Gràcies de totes maneres

Salut