7 d’oct. 2008

Joan Freixenet, Paret de les Bagasses

L'altre dia sortint de guardia haviem quedat amb el Txakal per anar a fer quelcom a Tarradet. Ell només havia fet la Cade així que el ventall de possibilitats era molt ampli. Finalment ens decidim per la Joan Freixenet que ocupava un lloc a la llista de les pendents.
Total que entre pitus, flautes, esmorzars i cafes ens plantem a peu de via a tres quarts d'una, i atenció que l'hora era la millor, maniga curta, corda friki i 12 cintes.
La via és de les millors que he fet a tarradets, plaques plaques i més plaques. El primer llarg és un cinque sense cap complicació. El segon es un 6b que joder quin encofrat, és llis a cullons, surt amb dos reposos.
La via continua amb un altre quintu d'aquells de tarradets que es fan mirar.


El 6a+ que el segueix té tela ja que hi falta una llastreta típica de tarradets, fent que la cosa es compliqui, aquí un error de lectura em fa anar pel lloc equivocat, moraleja "qui no té vista ha de tenir ales" voladeta i sant tornem-hi que era per la dreta.
Ara ja només ens falten dos llarguets un 6a+ potser no tant sostingut i un 6a d'allò més peleon.
En definitiva la via és bonissima, no esta gens sobada, sino pregunteu-l'hi als dits del Txakal, i no se perquè no esta massa marcada així que surt una escalada distreta i disfrutona, a tope placa.

5 comentaris:

Mingo ha dit...

OSTIA TIO ja era hora, últimament ja no mirava el teu blog, cada cop la Barreiros. Vaig pensar que t'havies cansat d'escriure.
Lo primer saludar-te ara me'n vaig a llegir l'activitat que has fet.
Un saludo i content de tornar-te a saludar

marc ha dit...

M' ha molat molt el tema de l' "encofrat"...era fenòlic o de xapa?.
A mi un ocellaken em va dir que anaveu a fer la del Lobo....gairebé coincidim.
Apa siau

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
saumi ha dit...

Bones mingo no m'havia cansat l'unic es que entre una cosa i l'altra ho vaig deixar una mica i cada cop em feia mes mandra tornar-hi, ara espero que pugui anar ficant alguna cosa
Joder amb els ganxeto ocellets, la idea era la lobo pero el company no havia fet mai una via de placa placa a tarradets i ja se sap un ho ha defer un cop a la vida això