28 de nov. 2008

Ahí te quiero ver 70m 6b. Entrenament a Siurana

L'altre dia per diverses raons, que no venen al cas, ens vam quedar "casitgats" a les muntanyes de Prades, personalment tenia ganes de fer una via amb una mica de vidilla i deixar les expansions aparcades. El resultat va ser una visita amb el local Kletter al salt de la Reina Mora (Siurana).

Des del meu punt de vista la via és d'aquelles que si li fiques tres llargs de V+ per allà al mig, et surt una via de les guapes de Roca Alta. Són setanta metres repartits en tres llargs molt sostinguts de 6a, 6b, 6b, la roca ha estudiar, almenys en els dos primers, i el tema equipament és força minimalista 3 expansions de progressió en tota la via i unes reunions una mica "desfassades", per dir-vos que les dos cintes dissipadores que portava les feia servir per les pseudoxapes.

El primer llarg de 6a comença més entretingut del que sembla i el Kletter s'aplica, hi ha alguna llastra dins la fissura que deu ni dor. La cosa ja es veu que serà emocionant quan arriva a la primera reunió i veu aquelles cadenetes rovellades penjades d'un spit, comença l'espectacle!.

El segon llarg des d'abaix no semblava que desplomes tant, cullera si desploma no pots descansar fins a la placa abans d'entrar a la reunió.



El tercer llarg semblava ser un simple tramit ja que intuïem que era un pas xungo sortint de la reunió i ja esta, doncs no, acaba sent un llarg peleon peleon difícil de protegir sino portes firends grossos o molt grossos repetits, total que el Kletter s'ho curra com sap i al final canta reunió.



Total una via que personalment m'ha agradat, ideal per aquest dies curts, un entrenament de coco per poder afrontar vies amb aquest tipus de llargs, on l'horari llavors si que sigui important.

1 comentari:

Mingo ha dit...

Es veu molt guapa la via, per les FOTOS, ara això que les R siguin xungues mo mola gens. Enhorabona per l'escalada