11 de maig 2008

Barreiros 110m 6b (V+), nova via a Canelles

Ja fa temps Jose de Tamarite em va comentar que estava obrint una via a Canelles, jo li vaig dir que havia vist un dièdre molt guapo allà que de segur estava obert i que era molt bo, vaig intentar descriure'l-hi, joder és el que estava obrint. Total un dia per sortir de dubtés hi anem i si senyor ja anava per la segona reunió, molt bo resulta que no estava obert, total que vam escalar fins a la segona reunió i vam penjar una corda; durant molt temps ell s'ho va estar currant en solitari, netejant, passant por però sempré amunt
L'altre dia una trucada de Cote al migdia delata que aquella tarda hi hauria escalada, "vols anar a fer la integral i sortir per dalt Manel?", jo com compendreu no m'hi vaig poder negar la línia és atractiva i pel que m'havia explicat no li falta aventura.





Total ens armem amb tot el necessari i més, la idea es forçar el lliure i treure el grau, el fet d'haver-la obert en solitari no l'havia deixat forçar-ho tot. Al ataque!



Els dos primers llargs ja vistos tenen una marcada tendència a la dreta per tal de col·locar-nos per encarar el dièdre, després tot amunt algún llarg potser es podra empalmar més endavant, avui no ho fem, tots dos volem escalar de primers i la cosa no esta per regalar llargs, jeje.







Ja som a la ultima reunió és una mica tardet, ja són quasi les vuit del vespre i falta obrir l'ultim llarg de sortida, l'alternança de llargs fa que em toqui a mi, sí!. Guapo de fet és la típica sortida de via i acaba sortint un V guapo.











Ja sóm dalt i la via acabada, felicito al Cote s'ho ha currat, jo he tingut l'honor de fer la primera i sortir per dalt, què més és pot demanar?.





La via és duper llògica fissures i dièdres enllaçats per sostrets, la roca és més bona del que sembla només s'ha de tenir tiente en algun punt. Aneu-hi, segur que nomarxareu indiferents.

7 comentaris:

Mingo ha dit...

Com fot 3 dies que plou m'he possat al dia dels blogs. Felicitats per l'escalada. No hi he estat mai en aquesta zona, que tal és? on es poden trobar ressenyes? Per anar-hi, s'agafa el desvio que hi ha al mig de les rectes de Purroi?

saumi ha dit...

Bones Mingo, aquesta zona no esta mal, l'unic i principal problema és que hi ha poques vies i de moltes no hi ha ressenya publicada, amb el Cote hem mirat a molts llocs però no hi ha recull. Per anar-hi efectivament la manera més fàcil és anar a Estopaña com bé diu al mig de les rectes de purroi i seguir les indicacions.

Llorenç ha dit...

ep!!!

felicitats Saumi!

veig que tampoc pares! te bona pinta la paret...ens hi haurem d'apropar algun dia.....a coneixer noves zones!

gracies per la informació..i lo del nom?!!??! Barreiros...que es un homenatge al tractor que va revolucionar el mon de l'agricultura?!?!!?

saumi ha dit...

La via no la vaig obrir pas jo el cote li va ficar barreiros en onor al tractor que tenia a casa i penso que algo deu tenir a veure amb la roca vermellosa

cote ha dit...

Ei si que es un homenatge al tractor barreiros, tota la vida hem tingut un barreiros a casa. Es un traste pero funcione.

cote ha dit...

Ei si que es un homenatge al tractor barreiros, tota la vida hem tingut un barreiros a casa. Es un traste pero funcione.

Llorenç ha dit...

Molt bo cote! felicitats pel nom i per la via!!!